Sunpower zonnepanelen

Sunpower hoogrendement zonnepanelen

SunPower werd in 1985 opgericht door dr. Richard Swanson, expert op het gebied van elektrische bouwkunde. Sinds dat moment verbreekt het bedrijf alle records met betrekking tot zonnecel technologie.

Wereldwijd staan de zonnecellen van SunPower bekend als de beste hoogrendement zonnepanelen die er bestaan omdat de zonnepanelen ontzettend efficiënt zijn. Bovendien voldoen de zonnepanelen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Sunpower zonnepanelen

Een uniek product

De zonnepanelen maken gebruik van de unieke Maxeon zonnecellen, die bestaan uit koperen plaatjes met daarop silicium. Veel mensen vinden de zwarte zonnepanelen van Sun-power tevens de mooiste die er bestaan. Dus naast een hoog rendement is de uitstraling van de panelen esthetisch gezien perfect.

Zonnepanelenplus.nl is de erkende en geauthoriseerde dealer/installateur van Sunpower. Daardoor zijn wij in staat 25 jaar productgarantie te geven op de zonnepanelen van Sunpower.

Sunpower staat voor perfectie

Veel instellingen hebben de zonnepanelen van Sunpower getest. De duurzaamheid is getest door het Fraunhofer instutuut in Duitsland en energie-metingen zijn gedaan door Photon in Duitsland. De resultaten van beide tests waren zeer goed.

De combinatie van een goed product dat op allerlei tests perfect uit de bus komt en een verfijnde, mooie uitstraling maken de zonnepanelen van SunPower de beste ter wereld.

Binnen 24 uur een offerte op maat

Dankzij geavanceerde software en accurate luchtfoto’s kunnen wij een complete offerte, op afstand en binnen 24 uur voor u opstellen. U ziet dan ook hoeveel u met zonnepanelen gaat besparen. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend.

Na verzending van de aanvraag nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. Wij versturen (uiteraard) geen spam of andere ongewenste informatie.

  • Ruimte voor eventuele bijzonderheden en/of overige opmerkingen.

Onze Maxeon® zonnecel is fundamenteel anders. Met zijn koperen onderlaag levert onze zonnecel een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en stelt ons in staat om zonnepanelen te bouwen met de allerhoogste efficiëntie ter wereld. Over verhelderend gesproken.

technologie sunpower zonnepanelen

Conventionele zonnecellen hebben na verloop van tijd verlies in vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Het unieke ontwerp van SunPower-zonnecellen maakt echter korte metten met 86% van de redenen waarom conventionele cellen storingen vertonen. U kunt de komende tientallen jaren dus genieten van uitstekende prestaties en kostbesparingen.

Sunpower voordelen

Minder invloed van schaduw

Sunpower X21 paneel